Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Jovic a saját csapata szurkolóit dühítette fel a gólörömmel

A hétvége egyik legőrültebb meccsét játszották Firenzében, ahol 0-2-ről és 2-3-ról is visszajött a meccsbe a Fiorentina, de egy nagyon fura góllal végül mégis nyerni tudott az Inter.

Kapcsolódó
Úgy lett a meccs hőse az Inter focistája, hogy az ellenfél a lábára bikázta a labdát
Tele volt fordulatokkal a firenzei meccs, és amikor már úgy tűnt, 3-3 a vége, jött egy igazán fura gól.

A 90. percben egy szöglet után Luka Jovic szerezte a Fiorentina harmadik gólját, és akkor még úgy tűnt, a szerb csatár révén pontot ment a hazai gárda. Jovic érdekesen ünnepelte a gólt, kifutott a hazai ultrák elé, és mindkét kezét a füle mellé tette, mintha csak azt üzenné, most mondjátok.

Majd erre még azzal is ráerősített, hogy amikor visszament a pályára, az ujjaival is azt a mozdulatot imitálta, mint amikor valakinek jár a szája, és ezekkel a gesztusokkal nem szerzett jó pontot a Fiorentina-drukkereknél, akik a közösségi médiában azt üzenték, több tiszteletet várnak a játékostól.

A 24 éves Jovic a bajnokságban 10 meccsen kétszer volt eredményes, a másik két gólját a Konferencia Liga csoportkörében szerezte.

„Egy csatár számára az a legrosszabb, amikor nem jönnek a gólok, és ez kihat az ember önbizalmára is. Jovic nagyon érzékeny ember, aki úgy érkezett ide, hogy mindenkinek bebizonyítja, mit is tud, aztán volt egy sérülése, és nehezen lendült formába, de remélem, ez a gólja megadja a szükséges lökést neki” – nyilatkozta a meccs után Vincenzo Italiano, a Fiorentina edzője.

Csapata 11 meccs alatt 10 pontot gyűjtött, ez jelenleg a 13. helyhez elég a bajnokságban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!