Nemzetközi foci

Jovic a saját csapata szurkolóit dühítette fel a gólörömmel

Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A hétvége egyik legőrültebb meccsét játszották Firenzében, ahol 0-2-ről és 2-3-ról is visszajött a meccsbe a Fiorentina, de egy nagyon fura góllal végül mégis nyerni tudott az Inter.

Kapcsolódó
Úgy lett a meccs hőse az Inter focistája, hogy az ellenfél a lábára bikázta a labdát
Tele volt fordulatokkal a firenzei meccs, és amikor már úgy tűnt, 3-3 a vége, jött egy igazán fura gól.

A 90. percben egy szöglet után Luka Jovic szerezte a Fiorentina harmadik gólját, és akkor még úgy tűnt, a szerb csatár révén pontot ment a hazai gárda. Jovic érdekesen ünnepelte a gólt, kifutott a hazai ultrák elé, és mindkét kezét a füle mellé tette, mintha csak azt üzenné, most mondjátok.

Majd erre még azzal is ráerősített, hogy amikor visszament a pályára, az ujjaival is azt a mozdulatot imitálta, mint amikor valakinek jár a szája, és ezekkel a gesztusokkal nem szerzett jó pontot a Fiorentina-drukkereknél, akik a közösségi médiában azt üzenték, több tiszteletet várnak a játékostól.

A 24 éves Jovic a bajnokságban 10 meccsen kétszer volt eredményes, a másik két gólját a Konferencia Liga csoportkörében szerezte.

„Egy csatár számára az a legrosszabb, amikor nem jönnek a gólok, és ez kihat az ember önbizalmára is. Jovic nagyon érzékeny ember, aki úgy érkezett ide, hogy mindenkinek bebizonyítja, mit is tud, aztán volt egy sérülése, és nehezen lendült formába, de remélem, ez a gólja megadja a szükséges lökést neki” – nyilatkozta a meccs után Vincenzo Italiano, a Fiorentina edzője.

Csapata 11 meccs alatt 10 pontot gyűjtött, ez jelenleg a 13. helyhez elég a bajnokságban.

Olvasói sztorik