Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Bajban a Lazio, idén már nem játszhat a legfontosabb játékosa

Combizomsérülést szenvedett Ciro Immobile, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio válogatott csatára, akire emiatt hosszú kényszerpihenő vár. A római klub szerdán, az orvosi vizsgálatok eredményének megérkezését követően számolt be a támadó sérüléséről, de azt nem közölte, hogy mennyi ideig lesz kénytelen nélkülözni a 32 éves futballistát.

A Gazzetta dello Sport című napilap ugyanakkor úgy értesült, hogy Immobile jövő januárig harcképtelen lesz.

A Lazio 10 forduló után 21 pontjával az ötödik a Serie A-ban, és januárig még öt bajnoki mérkőzés vár rá. Immobile hat találattal a góllövőlista élén áll a bajnokságban, holtversenyben a Bolognában szereplő Marko Arnautoviccsal, valamint a Juventust erősítő Dusan Vlahoviccsal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!