Hasan Bratic / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Ez még az NB I-ben is durva lenne: három év alatt nyolcadszor vált edzőt a topligás csapat

A Schalke a Twitter-oldalán jelezte, hogy azonnali hatállyal felbontotta a vezetőedző, Frank Kramer szerződését.

A döntés nem meglepő, mivel a gelsenkircheni csapat zsinórban négy bajnokit veszített el, a német kupából pedig kizúgott, miután a második fordulóban 5-1-es verést kapott a Hoffenheim vendégeként. A Schalke 10 meccs alatt mindössze 6 pontot szerzett a Bundesligában, így a bajnokság harmadához közelítve az utolsó előtti helyen áll.

A klub kispadján hatalmas volt a fluktuáció az elmúlt időszakban, 2019 júniusa óta a mostani a nyolcadik edzőváltás. Ez még NB I-es szinten is kirívó számnak számít, pedig itthon sem épp arról híresek a klubvezetők, hogy túlságosan türelmesek lennének.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!