Alexander Hassenstein / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Egy hónappal a vb előtt sérült meg a Bayern egyik legjobb játékosa

Combizomsérülést szenvedett, így egy ideig nem lesz bevethető Leroy Sané, a Bundesligában címvédő Bayern München német válogatott labdarúgója. A 26 éves támadót a vasárnap este 5-0-ra megnyert Freiburg elleni bajnoki mérkőzés 76. percében kellett lecserélni, majd a meccset követően kivizsgálták. A klub hétfőn honlapján röviden annyit közölt, hogy egy ideig nem számíthatnak a játékára, mivel elszakadt egy izomrost a bal combjában.

Mivel a Bayern ennél részletesebb információval nem szolgált, így nem tudni, hogy a sérülés veszélyezteti-e Sané szereplését a november 20-án rajtoló katari világbajnokságon. A Sport Bild mindenesetre azt írta saját forrásaira hivatkozva, hogy Sané a vb előtti utolsó bajnokin térhet vissza a tervek szerint.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik kiment Schäfer András meccsére
Válogatott focistánk elutazott, hogy megnézze egy másik magyar meccsét a helyszínen.

A játékos a szezonban eddig a Bayern leggólerősebbje volt, minden sorozatot figyelembe vége már tíz gólnál jár, de a hat gólpassza is a második legtöbb kereten belül. A Freiburg elleni bajnokin is betalált és előkészített egy gólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!