Geoffroy Van der Hasselt / AFP
Nemzetközi foci sport

Zidane a focivébé után kaphat újra kispadot

Zinédine Zidane 2021 nyarán távozott a Real Madridról, és azóta szünetet tart, pedig több klubnál is felmerült a neve egy-egy edzőváltás esetén. A Reallal összesen 11 trófeát, köztük 3 BL-t és két bajnokságot nyerő Zidane-t a Juventusszal és a PSG-vel is összehozták, de a helyzet végül nem változott, a korábbi aranylabdás klasszis továbbra sincs benne a napi körforgásban.

De ez nemsokára megváltozhat, legalábbis erről árulkodik a minap adott nyilatkozata. Zidane viaszszobrát most avatták fel a párizsi Grévin Múzeumban, és ebből az alkalomból több kérdést is nekiszegeztek az újságírók, ezek egyike pedig a visszatérésére vonatkozott.

Jelen pillanatban jól érzem magam így, de minden esély megvan arra, hogy hamarosan ismét edzősködjek

– fogalmazott Zidane. A helyi lapok szerint a francia válogatott lehet Zidane következő csapata, mivel a jelenlegi kapitány, Didier Deschamps szerződése a katari vébé után lejár.

Zidane játékosként 108-szor szerepelt a francia csapatban, amellyel 1998-ban világbajnok, 2000-ben Európa-bajnok lett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!