Nemzetközi foci

„Felhívunk minden bolgár klubot, hogy követelje Kassai Viktor lemondását”

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

A bolgár élvonalbeli Botev Plovdiv közleményben támadta Kassai Viktort.

Kapcsolódó

A vasárnapi, Ludogorec ellen 1-0-ra elveszített bajnokin a videobíró elvett egy találatot az együttestől, ez okozta a klubnál a kiakadást. A bolgár média szerint hamarosan további egyesületek is csatlakozhatnak a Kassait támadó felhíváshoz, a CSZKA Szófia cikkünk megjelenésekor már meg is tette.

„Úgy látjuk, hogy a játékvezetők rendszeresen minősíthetetlen döntésekkel rombolják a labdarúgásunk hírnevét, visszatérő probléma, hogy döntő mértékben befolyásolják a meccsek végeredményét. Kassai úr természetesen nem veszi észre ezeket a hibákat, miután nagyon kevés időt tölt az országban és ehelyett a telefonos kapcsolattartást és az online megbeszéléseket preferálja. Munkamódszerei nélkülözik a megfigyelést és az elemzést, valamint a fegyelmi bizottság ülései is rendre elmaradnak. Emiatt egyes csapatok bírói hátszéllel lépnek pályára, míg bizonyos játékvezetők extra védelmet élveznek.

Ezennel felhívunk minden bolgár klubot, hogy írja alá a nyilatkozatunkat és követelje Kassai Viktor lemondását

– áll a Botev Plovdiv felhívásában.

Kassai Viktort januárban nevezték ki a Bolgár Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának élére, szerződése a 2022-2023-as szezon végéig tart.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik