Czeglédi Zsolt/MTI
Nemzetközi foci sport

„Felhívunk minden bolgár klubot, hogy követelje Kassai Viktor lemondását”

A bolgár élvonalbeli Botev Plovdiv közleményben támadta Kassai Viktort.

Kapcsolódó

A vasárnapi, Ludogorec ellen 1-0-ra elveszített bajnokin a videobíró elvett egy találatot az együttestől, ez okozta a klubnál a kiakadást. A bolgár média szerint hamarosan további egyesületek is csatlakozhatnak a Kassait támadó felhíváshoz, a CSZKA Szófia cikkünk megjelenésekor már meg is tette.

„Úgy látjuk, hogy a játékvezetők rendszeresen minősíthetetlen döntésekkel rombolják a labdarúgásunk hírnevét, visszatérő probléma, hogy döntő mértékben befolyásolják a meccsek végeredményét. Kassai úr természetesen nem veszi észre ezeket a hibákat, miután nagyon kevés időt tölt az országban és ehelyett a telefonos kapcsolattartást és az online megbeszéléseket preferálja. Munkamódszerei nélkülözik a megfigyelést és az elemzést, valamint a fegyelmi bizottság ülései is rendre elmaradnak. Emiatt egyes csapatok bírói hátszéllel lépnek pályára, míg bizonyos játékvezetők extra védelmet élveznek.

Ezennel felhívunk minden bolgár klubot, hogy írja alá a nyilatkozatunkat és követelje Kassai Viktor lemondását

– áll a Botev Plovdiv felhívásában.

Kassai Viktort januárban nevezték ki a Bolgár Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának élére, szerződése a 2022-2023-as szezon végéig tart.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!