Nemzetközi foci sport

A klub elhunyt alelnökére emlékezett, kiállították

Gyászol a Villarreal, a spanyol élvonalbeli klub alelnöke, Jose Manuel Llaneza ugyanis a napokban, 74 éves korában elhunyt. Vasárnap a csapat bajnokit játszott az Almeríával, amelyen a második gólt Alex Baena szerezte, aki aztán a mezét a feje fölé húzta és a pólóján látható felirattal üzent:

Köszönet mindenért, Llaneza.

Amikor aztán ment vissza a térfelére, a játékvezető, Ricardo de Burgos Bengoetxea felmutatta neki a második sárga lapot (még a gólja előtti percekben kapta az elsőt), majd a pirosat is. A spori csak a szabályokat követte, igaz elég szigorőan, és elég nagy felháborodást váltott ki, hogy az 56. percben leküldte a pályáról a megemlékező Baenát, majd utána a reklamáló csapattársak közül Torresnek sárgát, a kispadon helyet foglaló Morlanesnek pedig piros lapot adott.

A Villarreal ezzel a találattal egyenlített, majd aztán a 94. percben a győztes gólt is megszerezte, így végül nem úszott el az emberhátrány miatt a meccs. Ez volt Unai Emery utolsó találkozója a Villarreal edzőjeként, hétfőn aláírt az angol élvonalbeli Aston Villához.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!