James Williamson - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Minden lövést kivédett, majd boldogan beintett a Liverpool-szurkolóknak

Óriási meglepetésre a sereghajtó Nottingham Forest 1-0-ra legyőzte a Liverpool együttesét a Premier League 13. fordulójában.

Kapcsolódó
Itt az újabb pofon a Liverpoolnak: kikapott a sereghajtótól Klopp csapata
Hiába domináltak a vendégek, egyetlen gólt sem tudtak lőni az újoncnak.

A mérkőzésen nyomasztó fölényben játszottak a vendégek, de helyzetekig nehezen jutottak csak el. Amikor nagy nehezen összejött egy fejes, vagy lövés, akkor pedig a blokkoló védők, vagy Dean Henderson akadályozta meg a gólt. A 92. percben még egy hatalmas védést is bemutatott a kapus Virgil van Dijk fejesénél, ezután pedig alaposan kiélvezte a sikerét. Henderson korábban a Manchester United kapusa volt, alighanem a liverpooli szurkolók kipécézték maguknak a találkozón. Talán emiatt, talán másért, de vigyorogva mutatta nekik a középső ujját a lefújás után Dean Henderson.

A Nottingham Forest ezzel a sikerrel beérte a kiesés elől menekülő riválisokat, míg a Liverpool tovább távolodhat a nemzetközi kupaszereplést érő helyektől.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!