Nemzetközi foci sport

Elsírta magát a riporter, miközben Messivel készített interjút

Pablo Giralt egyik nagy álma teljesült azzal, hogy beszélhetett az argentin legendával. El is öntötték az érzelmek.

Pablo Giralt az argentin Direct TV megbízásából készített interjút Lionel Messivel, és miközben ment a beszélgetés, egyszer csak jelezte, hogy most álljanak meg egy kicsit. A riporter ugyanis annyira elérzékenyült, hogy elsírta magát, a labdarúgó pedig előbb meglepődött, majd a kezét Giraltra téve jelezte, hogy semmi probléma.

A riporter azt mondta, hogy mindig is erről álmodott, de nem gondolta volna, hogy lesz annyira szerencsés, hogy valóban meginterjúvolhatja a hétszeres aranylabdás klasszist. Messi erre válaszul azt mondta, nagyon köszöni ezt a reakciót.

Sokan vannak Argentínában és a világon, akik támogatnak és csodálnak. Hálás vagyok azért a szeretetért, amit kapok

– mondta Messi.

Magát az interjút egy hete rögzítették, de csak most kezdett el terjedni a közösségi felületeken. Pablo Giralt a Twitter-oldalán reagált még egyszer, azt írta, köszöni Messinek, hogy megértően fogadta őt.

Szeretlek, Leo

zárta bejegyzését.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!