Jean Catuffe/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kylian Mbappé reagált a távozásáról szóló pletykákra

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok futballistája cáfolta, hogy januárban el akarja hagyni a csapatát.

Kapcsolódó
A Paris Saint-Germain Kylian Mbappé lejáratásán dolgozik?
Egy francia cég szerint tudatosan rombolják az imidzsét.

A csatárt nagyon meglepte a pletyka megjelenése, mivel a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés napján jelent meg. Elmondta, hogy ez extra teher volt a számára, pedig nagyon készült az összecsapásra.

Nagyon boldog vagyok, soha nem kértem olyat, hogy januárban távozhassak

– zárta rövidre az ügyet Mbappé.

A Marca című spanyol sportnapilap szerint a 23 éves támadó kapcsolata megtört a párizsi klubbal, így csapatot szeretne váltani. A Marca szerint erre már az egyesület is hajlana, ugyanakkor kikötötte, hogy a lehetséges vevők között nem lehet ott a Real Madrid.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!