Adrian DENNIS / AFP
Nemzetközi foci sport

Csak a vb után térhet vissza a Liverpool fontos játékosa

A Liverpool hosszabb ideig nem számíthat kolumbiai labdarúgójára, Luis Díazra, akit vasárnap az Arsenal elleni Premier League-rangadón le kellett cserélni.

Kapcsolódó

A 25 éves válogatott csatár térdsérülést szenvedett a 3-2-re elveszített bajnokin, és az orvosi vizsgálatok alapján majd csak decemberben, a világbajnokság utáni meccseken számíthat rá ismét a Pool.

A szezonban eddig négyszer eredményes (3 PL- és 1 BL-gól) támadó sérülése nincs kihatással a november 20-án rajtoló világbajnokságra, mivel a kolumbiai válogatott nem jutott ki a katari tornára.

A Liverpool a Bajnokok Ligájában csoportjában a második helyen áll a 4. forduló előtt, és szerdán a pont nélkül sereghajtó skót Glasgow Rangers vendége lesz. A Premier League-ben viszont nem megy jól a gárdának, nyolc lejátszott meccse után csak a tizedik, tíz megszerzett ponttal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!