Karim SAHIB / AFP
Nemzetközi foci sport

Casillas kiírta, hogy meleg, majd törölte a bejegyzést

Remélem, tisztelsz. Meleg vagyok

– írta a Twitter-oldalán Iker Casillas, a spanyol válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok kapus.

A bejegyzést hamar felkapta a Twitter, és a Real-ikon coming outja alá korábbi válogatottbeli csapattársa, Carles Puyol is kommentelt, aki azt írta:

„Itt az ideje, hogy elmondjuk a történetünket, Iker”.

Casillas 2009 és 2021 között az újságíró Sara Carboneróval alkotott egy párt, akitől két fia született, Martin és Lucas.

Casillas bejegyzése után meglehetősen vegyes reakciók születtek: sokan képtelesen megveregették a vállát a bátor kiállás miatt, mások viszont arra utaltak, csalódtak benne, amiért bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik. És persze rengeteg meglehetősen ízléstelen gif és mém is napvilágot látott szinte azonnal.

A coming outot Puyol reakciója tette meglehetősen gyanússá, és a spanyol média azon a véleményen van,

hogy Casillas bejegyzésének a hátterében az áll, hogy mostanra lett elege abból, hogy a spanyol bulvármédia folyamatosan összehozza valakivel, mióta szétmentek Carboneróval.

Legutóbb arról szóltak a pletykák, hogy a spanyol színésznővel, Alejandra Onieróval randizgat.

Frissítünk!

Casillas Twitter-oldaláról 15.50 körül már eltűnt az ominózus bejegyzés.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!