Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Iker Casillas visszatér a Real Madridhoz

Öt és fél év után visszatér a Real Madridhoz Iker Casillas, aki a klub bejelentése szerint az alapítványnál lesz az általános igazgató asszisztense. A korábbi kapus 2015-ben igazolt a Portóhoz.

A 39 éves Casillas 25 évet töltött el a Realnál, összesen 19 trófeát nyert a csapattal. Köben 167 alkalommal lépett pályára a spanyol válogatottban, amellyel világbajnok és kétszer Európa-bajnok volt.

Öt szezont húzott le a Portónál, amellyel bajnok volt 2018-ban. 2019 májusában, edzésen kapott szívrohamot, azóta nem lépett pályára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!