Nemzetközi foci

„Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb kóklere”

Lutz Bongarts/Bongarts/Getty Images
Lutz Bongarts/Bongarts/Getty Images

Óriási balhé alakult ki a Real Madrid körül, miután az El Confidencial közzétett egy hanganyagot, amelyen Florentino Pérez elnök hevesen szidja a klub két legendáját, Iker Casillast és Raúl Gonzálezt.

A Real Madrid szurkolóinak egy része már évek óta Pérez távozásáért kampányol, egyrészt a balul sikerült igazolások miatt, másrészt azért, mert több ikonikus futballista sem erényeinek megfelelően távozott. Ezek a drukkerek kaptak újabb okot arra, hogy felhúzzák magukat, mert az elnök nagyon kemény állításokat tett 2006-ban, amely most napvilágot látott.

Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb kóklere. Raúl az első, Casillas a második. Raúl olyan hihetetlenül negatív személyiség, egyszerűen borzalmas és tönkreteszi a csapatot. A végén még azt hiszik, ilyen rossz ez a klub, pedig csak miatta van az egész. Casillas pedig sosem volt a Real Madrid kapusa. Mit akartok tőlem, mit mondjak? Egyszerűen nem az. Ő egy kudarc, nem kapus

– mondta Pérez a két legendáról, de emellett azon is bosszankodik az elnök a felvételen, hogy miért védik a szurkolók annyira ezt a két játékost, amikor a csapat kerékkötői.

Természetesen a spanyol média tagjai azonnal megkeresték a Real Madrid elnökét, aki csak úgy védekezett, hogy a hallottakat kiragadták a beszélgetésből, ennél árnyaltabb volt a helyzet.

Raúl a klub történetének legtöbb meccsén pályára lépő játékosa 741 mérkőzéssel, emellett Cristiano Ronaldo mögött a második legeredményesebb játékosa is 323 góllal. Casillas 167 válogatott meccsével spanyol csúcstartó és a 21. század legjobb kapusaként tartják számon a legtöbben. Mindketten számtalan kupát halmoztak föl Real-játékosként így érthető a rajongók felháborodása.

Olvasói sztorik