FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Casillas magyarázatot adott a coming outos posztjára

„Reméltem, tisztelsz. Meleg vagyok” – írta ki Iker Casillas vasárnap kora délután a Twitter-oldalára. A közösségi médiában futótűzként terjedt a hír, de a bejelentést kissé gyanússá tette, hogy az egykori Real Madrid kapus válogatottbeli csapattársa, Carles Puyol azt kommentelte a bejegyzéshez, hogy: „Itt az ideje, hogy elmondjuk a történetünket, Iker”.

Kapcsolódó
Casillas kiírta, hogy meleg, majd törölte a bejegyzést
A coming outhoz válogatottbeli csapattársa, Puyol is kommentelt egy vallomással felérő mondatot, de a spanyol média szerint a korábbi kapus valójában a bulvárlapok pletykáit unta meg.

A spanyol lapok úgy vélték, szó sem volt coming outról, hanem Casillas csak azt próbálta jelezni, betelt a pohár nála, hogy a bulvármédia folyton összeboronálja valakivel, mióta tavaly márciusban véget ért a házassága Sara Carboneróval, akitől két gyereke is született.

A Twitter-bejegyzést később törölték, majd a világ- és kétszeres Európa-bajnok, háromszoros BL-győztes és ötszörös spanyol bajnok Casillas egy újabb posztban adott magyarázatot a történtekre.

„Feltörték a fiókom. Szerencsére minden rendben. Elnézést kérek minden követőmtől, és természetesen az LMBT-közösségtől” – állt a legfrissebb bejegyzésben.

A BBC azt írja, mielőtt az eredeti bejegyzést törölték volna, a homoszexualitását tavaly felvállaló ausztrál focista, Josh Cavallo kritizálta Casillast és Puyolt, amiért viccet csinálnak a coming outból.

Kapcsolódó

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!