Alessandro Sabattini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Edin Dzeko századjára is betalált az olasz bajnokságban

Megszerezte századik gólját a Serie A-ban Edin Dzeko.

Az Internazionale labdarúgócsapata a Sassuolo vendégeként lépett pályára az olasz élvonalbeli bajnokságban. Dzeko találatára egészen a 44. percig kellett várni, ekkor a bosnyák legjobbkor csapott le egy lecsorgó labdára, amit aztán a bal alsó sarokba tudott gurítani.

Ezzel Dzeko lett minden idők harmadik legidősebb játékosa, aki legalább száz találatig jut a ligában, nála csak Goran Pandev és Sergio Pellissier lőtte idősebben a centenáriumi gólját.

Cikkünk megjelenésekor még tart a mérkőzés, az 55. percben Dzekóé az egyetlen találat.

Frissítünk!

A mérkőzést végül 2-1-re nyerte meg az Inter, Dzeko a 75. percben lőtte a vendégek második gólját.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!