Emmanuele Ciancaglini / Ciancaphoto Studio / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Új edzőjével kétszer kikapott a csapat, az ultrák az öltözőben fenyegették meg a játékosokat

Nyolc fordulót követően csak a 17. helyen áll a Bologna az olasz élvonalban, amely már edzőváltáson is átesett: Sinisa Mihajlovicot szeptember 6-án menesztették, majd Luca Vigiani beugrott egy találkozóra (azon szerezte meg eddigi egyetlen győzelmét a csapat), azóta pedig Thiago Motta vette át az irányítást.

Kapcsolódó
Beelőzték Messit és Ronaldót: Mbappé a legjobban fizetett focista
Az argentin és a portugál azért még így is ott van a top3-ban, de nyolc év után fordul elő ismét, hogy nem kettejük közül kerül ki az éllovas.

Mottával eddig kettőből két vereség a mérleg, az Empoli és a Juventus is legyőzte a Bolognát, ez pedig sok volt már a drukkereknek. Az Il Corriere dello Sport szerint 15 ultra kereste fel csütörtökön a csapatot és az öltözőben beszélgettek el a játékosokkal fél órán át. Fenyegetés is elhangzott a részükről állítólag:

ez volt az utolsó alkalom, hogy békésen látogatták meg a csapatot, idézi a lap.

Motta a védelmébe vette a játékosait, és állítólag közbe kellett lépni, hogy ne fajuljon tettlegességig a vita. Az ultrák azt mondták, gyökeres változást akarnak látni a labdarúgók hozzáállásában a Sampdoria és a Napoli elleni bajnokikon.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!