Nemzetközi foci

Új edzőjével kétszer kikapott a csapat, az ultrák az öltözőben fenyegették meg a játékosokat

Emmanuele Ciancaglini / Ciancaphoto Studio / Getty Images
Emmanuele Ciancaglini / Ciancaphoto Studio / Getty Images

Nyolc fordulót követően csak a 17. helyen áll a Bologna az olasz élvonalban, amely már edzőváltáson is átesett: Sinisa Mihajlovicot szeptember 6-án menesztették, majd Luca Vigiani beugrott egy találkozóra (azon szerezte meg eddigi egyetlen győzelmét a csapat), azóta pedig Thiago Motta vette át az irányítást.

Kapcsolódó
Beelőzték Messit és Ronaldót: Mbappé a legjobban fizetett focista
Az argentin és a portugál azért még így is ott van a top3-ban, de nyolc év után fordul elő ismét, hogy nem kettejük közül kerül ki az éllovas.

Mottával eddig kettőből két vereség a mérleg, az Empoli és a Juventus is legyőzte a Bolognát, ez pedig sok volt már a drukkereknek. Az Il Corriere dello Sport szerint 15 ultra kereste fel csütörtökön a csapatot és az öltözőben beszélgettek el a játékosokkal fél órán át. Fenyegetés is elhangzott a részükről állítólag:

ez volt az utolsó alkalom, hogy békésen látogatták meg a csapatot, idézi a lap.

Motta a védelmébe vette a játékosait, és állítólag közbe kellett lépni, hogy ne fajuljon tettlegességig a vita. Az ultrák azt mondták, gyökeres változást akarnak látni a labdarúgók hozzáállásában a Sampdoria és a Napoli elleni bajnokikon.

Olvasói sztorik