Nemzetközi foci sport

Kis híján katasztrófába fulladt a bajnoki ünneplés

Az argentin másodosztály 35. fordulójában a Club Atlético Belgrano 3-2-re verte a Brown de Adroguét, és ezzel két fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy megnyerték a Primera Nacionalt, és ezzel a córdobai csapat 2019-es kiesése után újra visszajutott a legmagasabb osztályba.

Kapcsolódó
Kőkemény kritikát kapott Szalai Ádám és Szoboszlai Dominik
William Gallas, a hazánkban élő és dolgozó 85-szörös francia válogatott belső védő meglepően őszintén fogalmazott a nemzeti tizenegy excsapatkapitánya, és a legértékesebb játékosa kapcsán.

A szurkolók extázisban ünnepeltek, a város felbolydult, tömegek vonultak utcára, hogy lássák, amint a klub egy nyitott emeletes autóbuszon körbehordozza a hős labdarúgókat.

Ám egy másik videó tanúsága szerint az örömködés kis híján katasztrófába fulladt.Egy felüljáró alatt haladt el az emeletes nyitott busz, ahol volt olyan játékos, aki az utolsó pillanatban bukott le az ülések magasságába.


Kapcsolódó
Nagy rezsibajban a magyar futball, mindenki a megoldást keresi
A válogatott és a Fradi eredményei láttán úgy tűnhet, tán az ötvenes évek óta nem látott módon rózsaszín a focijövő, holott a helyzet árnyaltabb.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!