faf.dz
Nemzetközi foci sport

A meccs első négy labdaérintéséből azonnal gól született

Villámgyors gólt lőtt az algériai válogatott Szudánnak a csütörtöki felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó
Az egyik klub tulajdonosa bundázott, az egész bajnokságot felfüggesztették
Akkor balhé lett az ügyből, hogy inkább megvárják a Nemzetközi Sportdöntőbíróság határozatát.

Algéria kezdte az összecsapást egy visszagurított labdával. Erre Szudán játékosai felléptek a labdást támadni, így aztán a rohamozó algériai támadóknak bőven elég terület nyílt egy indításhoz. Abderrahmane Mezianénak már csak annyi volt a dolga, hogy értékesítse a helyzetét és másodpercek alatt előnybe hozza csapatát.

Algéria végül kényelmesen nyert 2-0-ra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!