Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Ibrahimovic római katonát alakít a legújabb Asterix-filmben

A 41 éves Zlatan Ibrahimovicnak esze ágában sincs felhagyni a futballal, a Milannal kivívott bajnoki cím után térdműtétre szánta el magát, jelenleg pedig a rehabilitációja zajlik.

A válogatott meccsek miatti szünetben Ibrahimovic a közösségi médiában egy olyan videót tett közzé, amelyből kiderül, hogy szerepel majd az Asterix és Obelix: a középső királyság című filmben.

A svéd sztár az Antivirus nevű római katonát alakítja, aki az előzetesben csata közben focis mozdulattal szedi fel a földről a sisakját, hogy aztán leüssön vele egy ellenfelet, majd a következő kockán az Ibrára jellemző pózban, kitart karral áll egy seregnyi harcos előtt, akiket egycsapásra elcsendesít.

00:55-nél tűnik fel Ibrahimovic az előzetesben:

A filmet jövő februárban mutatják majd be. A mostani lesz a sorban a hatodik élőszereplős Asterix-film, az elsőt még 1967-ben mutatták be, majd a gall hős történetét 1999-ben vitték újra filmvászonra, akkor Julius Caesar orra alá tört borsot. Azóta Asterix és Obelix megjárta Egyiptomot (Kleopárta-küldetés), az olimpiai játékokat, valamint Britanniát is.

Nem Ibrahimovic az első sportoló, aki szerepel egy Asterix-filmben, az olimpián játszódó epizódban feltűnt a Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher, a teniszező Amélie Mauresmo, a kosaras Tony Parker, valamint a labdarúgó Zinédine Zidane is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!