Nemzetközi foci

Akkora bunyót hozott össze két focicsapat, hogy rendőrök mentek a pályára szétszedni a feleket

Öt piros lappal, verekedéssel és drámai egyenlítéssel végződött az argentin harmadosztályú Central Norte-Sportivo Belgrano bajnoki.

A vendégek szereztek vezetést az első félidőben, de előbb a 75. percben megfogyatkoztak, majd percekkel később újabb piros lapot kapott a Sportivo Belgrano. Kettős emberelőnyben sem sikerült a Central Norténak betuszkolni az egyenlítő gólt, ami a 94. percben egészen szürreális jelenetbe torkollt. Előbb a hazai csapat három lövése is elakadt a kapusban, majd a felső léc és egy védő blokkolt. Ezután jött egy óriási tömegjelenet, mert a túlfűtött hazaiak a labdáért folyó harcban megrugdosták a vendégeket és elszabadult a káosz.

A felvételen látszik, hogy a biztonsági szolgálat emberein kívül még rendőrök is érkeztek a pályára, a játékvezető pedig két hazai, valamint egy vendég labdarúgónak mutatott föl piros lapot. A slusszpoén viszont csak ezután jön, mert ami nem jött össze 11 játékossal kilenc ellenében, az sikerült kilenc futballistával nyolc ellen: a 95. percben egyenlített a Central Norte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik