Nemzetközi foci sport

Akkora bunyót hozott össze két focicsapat, hogy rendőrök mentek a pályára szétszedni a feleket

Öt piros lappal, verekedéssel és drámai egyenlítéssel végződött az argentin harmadosztályú Central Norte-Sportivo Belgrano bajnoki.

A vendégek szereztek vezetést az első félidőben, de előbb a 75. percben megfogyatkoztak, majd percekkel később újabb piros lapot kapott a Sportivo Belgrano. Kettős emberelőnyben sem sikerült a Central Norténak betuszkolni az egyenlítő gólt, ami a 94. percben egészen szürreális jelenetbe torkollt. Előbb a hazai csapat három lövése is elakadt a kapusban, majd a felső léc és egy védő blokkolt. Ezután jött egy óriási tömegjelenet, mert a túlfűtött hazaiak a labdáért folyó harcban megrugdosták a vendégeket és elszabadult a káosz.

A felvételen látszik, hogy a biztonsági szolgálat emberein kívül még rendőrök is érkeztek a pályára, a játékvezető pedig két hazai, valamint egy vendég labdarúgónak mutatott föl piros lapot. A slusszpoén viszont csak ezután jön, mert ami nem jött össze 11 játékossal kilenc ellenében, az sikerült kilenc futballistával nyolc ellen: a 95. percben egyenlített a Central Norte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!