Nemzetközi foci sport

Hol ünnepelte volna a gólját, ha nem a stadionban parkoló kocsiban?

A Catanzaro neve leginkább csak az olasz futball hardcore rajongóinak lehet ismerős, a calabriai csapat jelenleg a harmadosztályban, a Serie C-ben szerepel, és a mostani idényt nagyon jól kezdte, öt forduló után tizenhárom pontjával vezeti a tabellát.

A legutóbbi meccsen a Catanzaro a Messinát győzte le 3-0-ra, és a diadalból a belga Jari Vandeputte két góllal vette ki a részét. A második gólnál a 26 éves középpályás igazán kreatív gólörömet mutatott be: miután bekotorta a labdát, a reklámtáblákat átugorva beszállt a stadionban parkoló szponzorautóba, és ott fogadta a többiek gratulációját.

Vandeputténak eddig két gólpassza volt az idényben, ehhez jött a mostani két gól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!