Michael Regan/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Brutális statisztika: az angolok San Marino szintjét hozták

Az angol válogatott pénteken 1-0-ra kikapott Olaszországban a Nemzetek Ligájában.

Kapcsolódó
Rossi: Szalai olyan játékos, akit sokkal többre tartottak külföldön, mint Magyarországon
A kapitány azt mondta játékosainak, hogy Szalai búcsúja miatt az utolsó két NL-meccs sokáig megmarad majd az emberek emlékezetében.

Vereségével biztossá vált Anglia számára, hogy búcsúzik az A divízióból, mivel az utolsó fordulóban begyűjthető 3 pont sem lenne elég, hogy beérje Németországot. Ennél azonban sokkal fájdalmasabb az angolok számára, hogy a pocsék játék mellett katasztrofális statisztikát is produkál a válogatott:

az egész Nemzetek Ligája mezőnyében csak San Marino és Anglia nem rúgott olyan gólt, ami nem tizenegyesből született.

Gareth Southgate együttese 2 ponttal áll a negyedik helyen, hétfőn a Wembley-ben fogadja a német válogatottat, míg a magyar csapat az olasz együttes ellen harcol a csoportgyőzelemért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!