Nemzetközi foci

Előbb az Olympiakosz keretébe, majd a kispadjára is Real-legenda került

ANDREW YATES / AFP
ANDREW YATES / AFP

Újra a spanyol Míchel irányítja az Európa Ligában is érdekelt Olympiakosz labdarúgócsapatát. A görög hírügynökség kedden számolt be arról, hogy a korábbi középpályás veszi át honfitársa, a menesztett Carlos Corberan helyét a pireusziaknál.

Kapcsolódó
Se fejlődés, se stabilitás, kirúgták a BL-csapat edzőjét
A 34 éves asszisztens, Jacob Neestrup lett az FCK új szakvezetője.

Corberannak azután kellett távoznia a görög bajnokcsapattól, hogy az együttes vasárnap 2-1-re kikapott az Arisz otthonában.

Az 59 éves Míchel – aki több mint 400 mérkőzést játszott a Real Madridban, és 66-szor szerepelt a spanyol válogatottban – 2013 februárja és 2015 januárja között már irányította az Olympiakoszt, amellyel kétszer bajnoki címet nyert. Akkori elküldése mindenkit meglepet,, a csapat ugyanis még versenyben volt az Európa Ligában és a görög élvonalban is mindössze egypontos hátrányban volt a listavezető PAOK mögött.

Azóta az Olympique Marseille-nél, a Málagánál, a mexikói UNAM-nál és a Getafénél is dolgozott, írta az MTI.

Az athéni együttes, amely ebben a hónapban a többi között a brazil Marcelóval és a kolumbiai James Rodríguezzel erősítette meg keretét, öt forduló után csak hatodik, hétpontos lemaradással áll az ősi rivális és éllovas Panathinaikosz mögött a tabellán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik