Nemzetközi foci

Nehéz eldönteni, mi az igazság a liverpooli játékosról

Antonio Balasco / Controluce via AFP
Antonio Balasco / Controluce via AFP

Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere egész nyáron azt hangoztatta, hogy ugyan szüksége van csapatának egy középpályásra, de csak azt a játékost igazolják majd le, aki tényleg ideális a keret számára. Sokáig aztán nem történt semmi, majd az átigazolási időszak utolsó napján bejelentették, hogy a Juventustól kölcsönvette a klub Arthurt.

Kapcsolódó
„Legalább döntetlent érdemeltünk volna” – a Fradit dicsérte a Monaco edzője
Philippe Clement szerint a csapata nem volt elég hatékony.

A 26 éves játékos az elmúlt szezonokban megfordult a Barcelonánál, majd a Juventusnál is, de egy-két jó mérkőzésen kívül igazán maradandót nem alkotott. Így aztán könnyen tűnhetett vészmegoldásnak a megszerzésre Kloppék számára.

A sportsajtóban aztán elterjedt a hír, miszerint ugyan csak két hete érkezett, de Kloppék ennyi idő alatt is rájöttek, hogy közel sem üti meg azt a szintet, amit vártak tőle, így legkésőbb januárban vissza is küldenék a Juventushoz.

Mindezek után a spanyol hírekben, ha nem is mindig, de többnyire bennfentes Guillem Balague azt írta, a játékos jövőjéről még valóban nem döntöttek, de arról sem, hogy visszaküldjék a Juventushoz. Közben Arthur különedzéseket végez, ugyanis az alapozás során lemaradása volt, ezt akarja pótolni.

Arthur eddig 13 percet töltött a pályán a Liverpoolban, a Napoli ellen elveszített 4-1-es meccsen cserélte be őt Klopp. Azon kívül kétszer a kispadon ült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik