Nemzetközi foci bajnokok ligája

Találgatnak a drukkerek, mi volt ez a jelenet Lewandowski és Müller közt

Robert Lewandowski a Barcelona játékosaként tért vissza Münchenben kedden a Bajnokok Ligájába a nyári klubváltását követően, igaz, nem volt benne sok köszönet, a lengyel csatár új csapata ugyanis 2-0-ra kikapott, miután a második félidő elején a hazaiak két gyors gólt is szereztek.

Kapcsolódó
Nem segített a Lewandowski-mágia, elvérzett Münchenben a Barca
Négy perc alatt vágott kettőt a Bayern a második félidő elején.

Természetesen a találkozó előtt és alatt is minden Lewandowskiról szólt, így a kamera is mutatta, amint egykori csapattársait köszönti. Lewandowski mosolygósan váltott egy-két szót a müncheniekkel, lepacsizott és ölelkezett Joshua Kimmich-kel, majd aztán Thomas Müllerhez ért, akivel viszont még csak egy kézfogás sem jött össze. Hogy bénázás volt, vagy sem, az nem derült ki, mindenesetre a drukkerek egyből találgatni kezdtek, főleg, hogy Lewandowski rögtön utána Manuel Neuert már megölelte.

A katalán Sport is beszámolt a jelenetről, hozzátéve, hogy ez akár szólhatott a német játékos mérkőzés előtti nyilatkozatának is. Müller ugyanis azt mondta, meg akarják mutatni Lewandowskinak, hogy rosszul döntött, amikor a Barca kedvéért elhagyta a Bayern Münchent.

Kapcsolódó
„Mérges vagyok” – Xavi dühösen nyilatkozott a Bayern elleni vereség után
Julian Nagelsmann szerint sokáig a Manuel Neuer tartotta meccsben a csapatát, annak pedig örül, hogy Robert Lewandowski nem lőtt gólt.

A lengyel 375 mérkőzésen 344 gólt szerzett a Bayern Münchennél, amellyel a többi közt nyolc bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert. Ugyanakkor az elválás nem sikerült szépre, némi szappanopera után szerződött Barcelonába, a katalán csapat pedig vele sem tudta megszakítani a müncheniek elleni rossz sorozatát, ez már az egymást követő ötödik Barca-vereség volt a párharcban.

Olvasói sztorik