Nemzetközi foci bajnokok ligája

Klopp a rivális tulajdonosán gúnyolódott a Pool BL-győzelme után

Lindsey Parnaby / AFP
Lindsey Parnaby / AFP

A végére hagyta a döntést a Liverpool hazai pályán az Ajax ellen, mert bár egy rakás helyzetet kidolgoztak az angolok, sokáig 1-1-es döntetlenre állt a mérkőzés. Joel Matip a 89. percben aztán megszerezte a győztes gólt, Jürgen Klopp csapata pedig némi levegőhöz jutott azt követően, hogy az első fordulóban 4-1-re kikapott Nápolyban.

Rengeteget lépett előre a csapatom, ha egymás mellé tesszük a két mérkőzést, nehéz lenne megmondani, hogy ugyanarról a sportágról van szó. Teljesen más volt a kettő: már a kezdés, a középpályánk, a befejezés is más volt. Máshogy védekeztünk, másképp támadtunk, nagyobb volt az intenzitás, agresszívabbak, bátrabbak voltunk. Jobban nézett ki mindent. De ez csak az első lépés volt, semmi több

mondta a német edző, aki azzal folytatta, nem arról van szó, hogy óriási ünneplést tartanak majd az öltözőben, de a játék és a győzelem sokat segített a helyzetükben, mert kissé döcögősen indult a szezon a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is.

Kapcsolódó
„Tiszteletet a szurkolóknak!” – a királynő halála kapcsán üzent a Bayern-tábor
A keddi Bayern München – Barcelona Bajnokok Ligája-rangadón a hazai tábor tüntetésképp egy molinót tartott fel a meccs közben, melyen több tiszteletet

A Goal cikke szerint a sajtótájékoztatón megkérdezték a rivális Chelsea tulajdonosi körét vezető Todd Boehly azon ötletéről is, hogy az amerikai üzletember szerint Angliában is kellene All Star-mérkőzést rendezni a Premier League északi és déli csapataiból összerakott álomcsapatok között, amivel még több bevételre lehetne szert tenni. Sejteni lehet, hogy telített menetrend ellen folyamatosan felszólaló Klopp mit gondol a felvetésről.

Nem várt sokáig egy ilyen ötlettel. Nagyszerű! Talán találhatna is neki egy megfelelő időpontot. Az Egyesült Államokban ez máshogy megy. A Harlem Globetrotterst esetleg nem akarja elhívni?

Olvasói sztorik