Nemzetközi foci

Óriási balhé után négy piros lappal zárult a Juventus bajnokija

Jonathan Moscrop/Getty Images
Jonathan Moscrop/Getty Images

Hatalmas balhéval zárult vasárnap a Salernitana torinói pontszerzése, miután maratoni végjátékban egyenlíteni tudott a Juventus.

Hamar gólt lőttek a vendégek, majd büntetőből 2-0-ra növelték az előnyüket, így aztán a Juvénak kellett hajtania az egyenlítésért. Térfélcsere után gyorsan jött is a szépítés, ám a második torinói gól csak nem akart megszületni. Egészen a 93. percig, amikor Leonardo Bonucci tizenegyesét védte ugyan a kapus, de a kipattanónál már tehetetlen volt.

Az igazi dráma azonban egy perccel később jött, amikor Arkadiusz Milik ugyan a kapuba fejelte a labdát, de les miatt érvénytelenítették a találatot a bírók, ráadásul a lengyel támadó megkapta második sárga lapját, mert gólöröm közben levette a mezét.

Az eset kapcsán olyan lökdösődés vette kezdetét, amely után Juan Cuadrado, a hazaiak edzője, Massimiliano Allegri és a Salernitanából Federico Fazio is piros lapot kapott. Az eredmény viszont nem változott, így 2-2-re végződött az összecsapás. A nap korábbi mérkőzésein nyerni tudott a Lazio, a Bologna és az Udinese, a Monza először szerzett pontot, az Atalanta viszont csak 1-1-re végzett a Cremonese ellen.

Végeredmény – Serie A, 6. forduló

Juventus-Salernitana 2-2 (0-2)
SS Lazio-Hellas Verona 2-0 (0-0)
Bologna-Fiorentina 2-1 (0-0)
Lecce-Monza 1-1 (0-1)
Sassuolo-Udinese 1-3 (1-0)
Atalanta-Cremonese 1-1 (0-0)

szombaton játszották:
Internazionale-Torino 1-0 (0-0)
SSC Napoli-Spezia 1-0 (0-0)
Sampdoria-AC Milan 1-2 (0-1)

hétfőn játsszák:
Empoli-AS Roma 20.45

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik