Nemzetközi foci

Ollózni akart az AC Milan üdvöskéje, de kiállították érte

Simone Arveda/Getty Images
Simone Arveda/Getty Images

A címvédő AC Milan emberhátrányban nyert szombaton 2-1-re  a Sampdoria otthonában az olasz labdarúgó Serie A hatodik fordulójában.

A vendégekremekül kezdtek, már a 6. percben be is találtak egy szép támadás végén Junior Messiasnak köszönhetően. Jól játszott a Milan, többször is a kapus mentette meg a Sampdoriát, sőt amikor már Emil Audero is verve volt, a VAR szólt közbe és les miatt nem állt 2-0 az eredményjelzőn 45 perc után.

Térfélcserét követően azonban új meccs kezdődött, ugyanis Rafael Leaót szinte azonnal kiállították, amikor ollózni próbált, de az ellenfele fejét találta el. Tíz perccel később jött is a válasz, Filip Djuricsics fejelt egyenlítő gólt. Az emberhátrányban játszó Milan azonban nem adta föl és egy kezezésnek hála újra előnybe kerülhetett: Olivier Giroud értékesítette a büntetőt. Innentől a Sampdoria nyomott, de nem sikerült egyenlítenie még egyszer, így aztán mindhárom pont a címvédőé lett.

A szombati nap másik mérkőzésein a Napoli és az Internazionale is 89. percben lőtt góllal nyert, előbbi a Speziát, utóbbi a Torinót verte.

Eredmények – Serie A, 6. forduló

Sampdoria-AC Milan 1-2 (0-1)
Internazionale-Torino 1-0 (0-0)
SSC Napoli-Spezia 1-0 (0-0)

Olvasói sztorik