Nemzetközi foci

„Teljesen üresnek érzem magam!” – váratlanul lemondott a Fradi EL-ellenfelének edzője

Tiziana FABI / AFP
Tiziana FABI / AFP

Nem véletlen, hogy egy szóval sem véleményezte a labdarúgó Európa Liga csoportkörének sorsolását Dejan Stankovic, a Crvena zvezda edzője, a Fradi leendő ellenfelének szakvezetője ugyanis péntek délután váratlanul benyújtotta a lemondását.

Kapcsolódó
Tart a Fradi-stadion hangulatától a Monaco edzője
A Ferencvárosi vezetők bíznak a versenyképességben és nem tartják lehetetlennek a továbbjutást.

„A Zvezda az én nagy szerelmem, leírhatatlan, amit érzek iránta. De most sorozatban harmadszor sem sikerült elérnem a nagy célt, hogy bevezessem a csapatot a Bajnokok Ligájába. Teljesen üresnek érzem magam, mert nem sikerült megadnom a legnagyobb szerelmemnek azt, amit a legjobban szerettem volna.

Nem tudom folytatni. Minden tőlem telhetőt megtettem. Most valaki másnak kell próbálkoznia

– nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

Irányításával a belgrádi klub a legutóbbi három szezonban bajnoki címet nyert, és 2020-21-ben, illetve 2021-22-ben a Szerb Kupát is megszerezte.

Kapcsolódó
90. percben lőtt döbbenetes öngólt, így maradt le a csapata a Bajnokok Ligájáról
Milan Pavkov fel akart szabadítani, helyette fájdalmasan nagy öngólt szerzett, ami ráadásul csapata kiesését is jelentette. Maradt az Európa Liga a Crvena zvezdának.

A BL-ben azonban valóban nem sikerült az áttörés: két éve a ciprusi Omonia Nicosia tizenegyesekkel búcsúztatta a selejtező 3. fordulójában, tavaly ugyanott a moldovai Sheriff Toraspol jelentette a végállomást. Idén a csapat a playoffig jutott, de ott a Maccabi Haifa 5-4-es gólkülönbséggel – és egy kapitális öngóllal – búcsúztatta.

Olvasói sztorik