Nemzetközi foci

Kapusért tett ajánlatot a Manchester United, de a focista nem kért belőle

Alex Grimm/Getty Images
Alex Grimm/Getty Images

Az Eintracht Frankfurt kapusa, Kevin Trapp kikosarazta a Manchester Unitedet.

A hír igaz, hivatalos ajánlat érkezett. A Manchester United hatalmas klub és talán mindenki megérti, hogy átgondoltam az ajánlatot, de reggel mindkét klub vezetőivel közöltem, hogy az Eintrachtban maradok

– írta Instagram-oldalán a 32 éves kapus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Trapp (@kevintrapp) által megosztott bejegyzés

Trapp döntése egyébként nem feltétlenül meglepő, mivel a német egyesületnél kapta meg igazán a bizalmat, sehol sem lépett pályára annyiszor, mint a frankfurtiak mezében (261). Emellett az Európa Liga-győztes alanyi jogon indulhat a Bajnokok Ligájában, míg az MU az EL-mezőnyt erősíti majd.

Kapcsolódó
Itt egy újabb probléma, amit meg kell oldania a Manchester Unitednek
Azt sejteni lehetett, hogy Erik ten Hag kinevezésével nem szűnnek meg egy csapásra a Manchester United gondjai, ám arra talán senki sem számított, hogy az Ajaxnál sikert sikerre halmozó holland edzővel ilyen katasztrofálisan indul majd a szezon. Ebben az eddig többnyire stabilan teljesítő David De Geának is szerepe van.

A manchesteriek számos megoldandó problémái közé tartozik egyébként a kapus poszt kérdése is, mert David De Gea nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, ami egyelőre nem fér bele a gyenge védekezés mellett.

Olvasói sztorik