Nemzetközi foci

„Nem jó játékos, soha nem is volt az” – még labdába sem rúgott, máris leszólták Casemirót Angliában

PAUL ELLIS / AFP
PAUL ELLIS / AFP

Az átigazolási szezon egyik legnagyobb durranása eddig, hogy a Manchester United 60+10 millió euróért leigazolta a Real Madriddal 18 trófeát begyűjtő Casemirót. A brazil középpályás hétfőn elbúcsúzott korábbi csapatától, este pedig már a lelátóról nézte végig, ahogyan új csapata 2-1-re legyőzi a Liverpoolt.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo levegőnek nézte a liverpooli legendát
Egykori csapattársaival boldogan kezet fogott.

Míg a drukkerek nagyon várják már, hogy bemutatkozzon, nincs mindenki lenyűgözve Casemiro érkezésétől. Az 54-szeres skót válogatott Graeme Souness a TalkSportban kritizálta a United friss szerzeményét.

Jó játékosok vették körbe. Ő viszont nem jó játékos, soha nem is volt az. Szerencsés, hogy a Real Madridban futballozhatott

magyarázta Souness, aki szerint a középpályás nem passzol jól és a csapatjátékon sem javított sokat. Ő személy szerint sosem ült le azért Real Madrid-meccset nézni, hogy a brazilt láthassa, sokkal inkább Karim Benzema, Luka Modric és Toni Kroos miatt.

Lindsey Parnaby / AFP

30 éves és kifizettek érte ennyi pénzt. Ez azért van, mert a Manchester Unitedről van szó, mindenki tudja, hogy van pénzük. Mindenesetre nem látom, hogy vele majd javul a játék, ha a manchesterieknél van a labda

– mondta a Liverpool egykori játékosa, majd edzője.

Kapcsolódó
„Te vagy a világ legjobb testőre” – megható levélben búcsúztak csapattársai a Unitedhez igazoló Casemirótól
Casemiro kilenc és fél év után hagyja el a Real Madridot, a szenvedő Manchester Uniteden próbál meg segíteni.

Bár Souness azt hozta fel, hogy Casemiro senkit sem tett jobbá soha, Modric és Kroos is azt elevenítette fel a neki szánt búcsúlevelében, hogy hányszor húzta ki őket a bajból. A horvát egyenes azt írta, hogy Casemiro minden idők legjobb testőre.

Olvasói sztorik