Nemzetközi foci

„Minden szükségletének rabjává tett” – így vallott Ryan Giggs volt barátnője

Lindsey Parnaby / AFP
Lindsey Parnaby / AFP
Folytatódott a Manchester United egykori futballsztárjának, Ryan Giggsnek a pere. A korábbi walesi futballkapitányt egykori barátnője a bíróságon azzal vádolta meg, hogy rabszolgaszerű kapcsolatban tartotta őt.

A vád szerint a 48 éves szakember 2017. december 1. és 2020. november 2. közötti időszakban „ismétlődően vagy folyamatosan kényszerítő magatartást tanúsított, azaz erőszakot, megaláztatást, zaklatást, lealacsonyítást és visszaélést alkalmazott barátnőjével, Kate Greville-lel szemben.

Kapcsolódó
Meztelenül zavarta ki barátnőjét a szállodából a ManUnited legendája
Megkezdődött Ryan Giggs nagy érdeklődésre számot tartó bírósági tárgyalása.

Hétfőn Greville elmesélte, hogy a Manchester United egykori sztárja meztelenül dobta ki őt egy szállodai szobából, szerdán pedig további részletek kerültek elő. Az egykori barátnő szerint rabszolgaszerű kapcsolatban élt a Manchester United egykori sztárjával.

„Minden szükségletének és követelésének a rabjává tett. Legalábbis így éreztem. Ha Ryan azt mondta, hogy csináljak meg valamit, megtettem.

Éreztette velem, hogy mindent meg kell tennem, különben ennek következményei lesznek

– nyilatkozta.

Arra a kérdésre, hogy a perrel nagy kártérítést akar-e kérni Giggstől, nemmel válaszolt.

A pár együtt töltött hat éve alatt a futballsztár két teljesen ellentétes személyiséggel rendelkezett, magyarázta Kate Greville.

„Nem volt állandóan szörnyű, de két különböző ember lakozott benne” – tette hozzá. Azt mondta, hogy annyira kíváncsi volt, mi lehet ennek az oka, hogy még az interneten is kutakodott.

Szerinte Giggs nárcisztikus személyiségzavarban szenved.

„Eleinte kedves és szerető, a vége felé szörnyű férfi volt. Azt mondanám, négy és fél évig volt ilyen, másfél évig pedig nem.

Pedig kezdetben fénylő páncélos lovagként gondoltam rá, aki azért jött, hogy megmentsen a zaklatott házasságomtól.

A tárgyalás folytatódik, Giggs minden vádpontban ártatlannak vallotta magát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik