Nemzetközi foci

„Menjen a pokolba!” – kiakadt Debrecenbe vágyó játékosára a szlovák csapat

Georgiosz Neofytidisz után a Zlate Moravce másik görög légiósát, Alexandrosz Kyziridiszt is elcsábítaná a Debrecen labdarúgócsapata, írta a Sport.sk portál.

Kapcsolódó
Csercseszov: Mindenben fejlődni kell, védekezésben, támadásban és a kettő közti átmenetben is
A csapat sérültjeiről is beszélt a Ferencváros vezetőedzője.

Amint azt a Csakfoci.hu észrevette, a szlovák élvonalban szereplő aranyosmaróti csapat edzője, Jan Kocian, illetve igazgatótanácsának elnöke, Martin Ondrejka is felháborodottan vette tudomásul 21 éves görög balszélsőjének viselkedését.

A játékos maga kérte a klub vezetőitől, hogy engedjék el a Lokihoz annak ellenére, hogy fél éve hosszabbított szerződést a klubbal.

„Csak azok játszanak a csapatomban, akik akarnak. Ezt az elméletet a nyári átigazolási időszak során alkottam meg. Ha egy játékost megkeresünk, és jönni akar, akkor megegyezünk. Ha nem jön össze, akkor a Zlate Moravce nem lehet második-harmadik lehetőség – aki így véli, hát menjen a pokolba. Ez vonatkozik Kyziridiszre is” – mondta Kocian.

„Úgy tűnik, ez egy olyan játékosgeneráció, amelyik azzal zsarolja a klubot, hogy sérültet jelent. Úgy gondolom, hogy a klubok meg fognak állapodni egymással. Ha véletlenül mégsem, akkor van egy B csapatunk.

Kyziridisznek úgy nagyon nehéz dolga lenne, mert én végeztem vele mind játékosként, mind emberként

– tette hozzá.

Martin Ondrejka, a klub igazgatótanácsának elnöke szerint Kyziridisz átigazolása hamarosan megtörténik.

„Csalódottak vagyunk, és osztjuk az edző véleményét. Aki nem akar nálunk játszani, játsszon máshol. Szerintem a következő napokban megállapodunk a Debrecennel” – mondta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik