Nemzetközi foci

Erling Haaland öt méterről hagyott ki ordító ziccert

Erling Braut Haalandon gúnyolódnak a futballrajongók, miután két hatalmas ziccert is elpuskázott a Liverpool elleni Szuperkupa-mérkőzésen.

Kapcsolódó
A Liverpool nyerte az idei első Manchester City elleni rangadót
Izgalmas mérkőzéssel kezdődött el az angol idény.

A norvég csatár 60 millió euróért váltott csapatot, a világ egyik legjobbjának számít a posztján már most, pedig csak 22 éves. Felkészülési mérkőzéseken jól mozgott, esélye pedig a Liverpool ellen is akadt a gólszerzésre, de egy ízben Adrián védte a középre tartó lövését, egy másik alkalommal pedig öt méterről rossz megoldást választott, és kapura sem tudott lőni.

Amiért azonban igazán elővették, az a találkozó utolsó perceiben történt. Már 3-1-re vezetett a Pool, amikor Adrián kivédett egy lövést, a kipattanóra viszont egyedül Haaland startolt rá jó ütemben. A kapus már feküdt, védők a láthatáron sem voltak, a norvég mégis a léc tetejét találta csak el.

Korábban a Liverpool újoncát, Darwin Núnezt is rengetegen kritizálták kimaradó lövések miatt, de a Szuperkupa óta sokan már azt ecsetelik, hogy Núnez mégis jobb fogás volt, mint Haaland. Az ingatag drukkerek alighanem sokszor változtatnak majd még álláspontot a szezon folyamán.

Olvasói sztorik