Nemzetközi foci bajnokok ligája

Slovan-drukkerek vonultak Pozsonyban a ferencvárosiakat keresve

Szerdán rendezik a Slovan Bratislava – Ferencváros párharc visszavágóját a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, a szlovák bajnok 2-1-es előnyből várhatja a mérkőzést. Ahogy a hooligans.cz Twitter-oldalára feltöltött képen látszik, a hazai drukkerek egy csoportja a városban vonult és ferencvárosi szurkolókat keresett, ám a magyarok az osztrák Rapid Wien ultráival kiegészülve egy Pozsonyhoz közeli helyen vártak rájuk (meg is adták előre a helyszínt), ám ott a slovanosok nem jelentek meg.

A slovanosok vonulása:

A fradisták várják a szlovákokat:

Kifeszítettek egy transzparenst a hazaiak, amin ez állt:

Egy hete a fradisták vonultak Budapest utcáin, de akkor is elmaradt a bunyó, nem botlottak bele szlovák csoportba. A mérkőzés előtt is akartak páran ferencvárosi oldalról verekedni a vendégekkel, de a rendőrség könnygázt is használva közbelépett.

Kapcsolódó
A Fradi edzője szerint egy hete kiderült, mit eredményezhet öt perc kihagyás
Csercseszov szerint megfelelő játékosai vannak ahhoz, hogy fordítsanak a Slovan ellen.

A Slovan a hivatalos oldalán arra kérte a szurkolóit, hogy tartózkodjanak a mocskolódó, rasszista és kirekesztő rigmusoktól és transzparensektől a mérkőzés során, azért ugyanis zárt kapuval büntetheti a klubot az UEFA. Felhívták a figyelmet arra, hogy senki ne dobáljon be tárgyakat a pályára.

A szerdai mérkőzés 20.30kor kezdődik.

Olvasói sztorik