Nemzetközi foci sport

Szalai Ádám álomszép gólt sarkazott Baselben

Szalai Ádám, az FC Basel magyar válogatott csatára fantasztikus góllal segítette a csapatát az európai Konferencia Liga 2. selejtezős fordulójának első meccsén.

Kapcsolódó

Az északír Crusaders elleni találkozón Taulant Xhaka kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a hazaiak a 33. percben, de így is vezetést szereztek még az első félidőben. Térfélcsere után aztán eljött Szalai nagy pillanata, aki egy szögletet sarkazott az ötös sarkáról a hosszú alsóba. Íme a mesés gól:

Cikkünk megjelenésekor még tart a mérkőzés, a Basel 2-0-ra vezet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!