Nemzetközi foci

Mit kellene még tennie, hogy meghívják? – újabb kritika az angol futballkapitánynak

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Újabb kritikát kapott Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akitől azt kérték számon, miért nem hívta be a Premier League legutóbbi szezonjának egyik legjobb formában lévő játékosát.

Kapcsolódó
„Reggel kirúgnak!” – kapitányuk ellen fordultak az angolok a történelmi megaláztatás után
A Guardian állítja, Southgate-et eddig is utálták, a Sun szerint, ha a drukkereken múlna, már csomagolhatja.

A Leicester City korábbi nyolcszoros válogatott labdarúgója, Tony Cottee nem érti, hogy kerülhette el a szakvezetés figyelmét James Maddison, aki a klub színeiben 53 szezonbeli tétmérkőzésén 18 gólig és 12 gólpasszig jutott. Ráadásul legutóbbi három Premier League-mérkőzésén is betalált.

„Hogy fordulhat elő, hogy Maddison nem fér be a keretbe? Persze, mondhatja, hogy nem kedveli őt, de mégis, mit kellene még tennie? Rengeteg gólt szerzett, sok gólpasszt adott, fantasztikus játékos, és még válogatott közelébe sem kerül. Azt hiszem, se benne, se Jack Grealishben nem bízik” – mondta.

Kapcsolódó

Maddison legutóbb 2019-ben szerepelt a keretben, akkor novemberben a Montenegró elleni Eb-selejtezőn a második félidőben csereként léphetett pályára.

Anglia négy forduló után kettő ponttal az A divízió 3. csoportjának utolsó helyén áll úgy, hogy a németek és az olaszok elleni döntetlen mellett Magyarországtól kétszer is vereséget szenvedett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik