Nemzetközi foci

Pogba fodrászának Instagram-posztja után dörzsölhetik a tenyerüket a Juve-drukkerek

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Hetek óta tartja magát a pletyka, hogy Paul Pogba, akinek lejár a szerződése a Manchester Unitednél, visszatér a Juventushoz.

A francia középpályás 2012 és 2016 között játszott már a torinói csapatnál, amellyel négy bajnoki címet, két olasz kupát, valamint két Szuperkupát nyert.

A Juve-drukkerek két Instagram-bejegyzés láttán most úgy érezhetik, hogy célegyenesbe érkezett a Pogba-transzfer. A 29 éves játékos fodrásza néhány napja egy képet tett fel az Instagram-oldalára, és a Pogba új frizuráját ábrázoló fotót a Juventus klubszíneit idéző fekete és fehér pontokkal illusztrálta – majd villámgyorsan törölte a a posztot.

Ez volt az:

Csütörtökön a 91-szeres francia válogatott Pogba is megosztotta ugyanezt a képet, amelyhez azt a szöveget írta: Tudjátok, minek jött el az ideje.

Pogbát 2016-ban 94,5 millió fontért vette meg a MU a Juvétól, amely egyszer, 2012-ben már megszerezte őt átigazolási nélkül az angol klubtól, és most ismét erre készül. A középpályás a nemrég véget idényben 20 bajnokin 1 gólig és 9 gólpasszig jutott a MU-ban.

Olvasói sztorik