Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Nem tudtam megvédeni a gyerekeimet” – a BL-meccse alatt törtek be a Manchester United sztárjához

James Gill - Danehouse/Getty Images
James Gill - Danehouse/Getty Images

Betörők jártak Paul Pogba otthonában, miközben ő csapatával kedd este Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott az Atlético Madrid ellen.

Kapcsolódó
A Manchester United hazai pályán esett ki a BL-ből
Ugyanígy járt az Ajax is a Benfica ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Erről a világbajnok futballista számolt be Twitter-oldalán és bár nem vittek el végül semmit, így is nagy volt az ijedtség, hiszen Pogba gyermekei otthon aludtak az incidens alatt.

Családunk legrosszabb rémálma vált valóra. Betörtek az otthonunkba, míg a gyermekeink a szobájukban aludtak. A bűnözők öt percet sem voltak a házunkban, de ennyi idő alatt is elvettek tőlünk egy nagyon fontos dolgot: a biztonságérzetünket.

Tudták, hogy nem vagyunk otthon. Amikor a feleségemmel hazaértünk, fogalmunk sem volt arról, hogy a gyerekeink jól vannak-e. Apaként nincs rosszabb érzés annál, mint hogy nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, és remélem, hogy ezt soha senkinek nem kell átélnie”

– írta Pogba, aki egyúttal jutalmat ajánlott föl bárkinek, aki információval tud szolgálni az esetről, és segít a bűnözők kézre kerítésében.

A focistának különösen nehéz eséje lehetett, mivel eleve rosszul alakult a BL-meccse is. Az Atleti jutott tovább, a francia középpályás pedig csak csereként lépett pályára az Old Traffordon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik