Nemzetközi foci

Csend uralkodott a Német Kupa döntőjében, amíg a mentősök egy ember életéért küzdöttek

Robert Michael/dpa (Photo by ROBERT MICHAEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Robert Michael/dpa (Photo by ROBERT MICHAEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az RB Leipzig tizenegyesekkel legyőzte a Freiburgot és megnyerte a Német Kupát, amely egyben a klub történetének első trófeája.

Kapcsolódó
Sallai kézzel, Orbán fejjel adott gólpasszt, tizenegyesekkel lett kupagyőztes a Lipcse
Története legnagyobb sikerét aratta Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán csapata. Négy magyar lépett pályára a meccsen.

Majdnem tragédia árnyékolta be a lipcsei játékosok örömét, ugyanis a mindent eldöntő büntető után nem sokkal valaki rosszul lett a fotósok között és elájult. A férfi köré egy nagy barna lepedőket feszítettek ki, amíg az orvosok a férfi életéért küzdöttek. A hangosbemondó arra kérte a közönséget, hogy hallgassanak el, így nagyjából húsz percig csöndben izgult mindenki, hogy mi lesz a beteg sorsa. Végül szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát, a drukkerek vastapssal üdvözölték a hírt, egy mentőautó pedig kórházba szállította a férfit.

SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP Mentőautó érkezett a pályához.

Az első hírek arról szóltak, hogy az illető egy fotóriporter volt, azonban később ezt nem tudták megerősíteni. Állapota viszont stabil, újraélesztése után lélegzett és ismét volt pulzusa a Kicker beszámolója szerint. A díjátadó ceremóniát csak azután ejtették meg, hogy a mentő biztonságosan távozott a férfivel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik