Nemzetközi foci

Tíz perc alatt két tizenegyest is ugyanúgy lőttek kapu mellé az osztályozós meccsen

Egészen különleges összeomlással kapott ki az Paris FC a francia másodosztályú rájátszásban.

Kapcsolódó
Fingott és nevetett az öltözőben, kidobta a topligás csapat
Ilyenről sem hallottunk még: Marcelo altesti poén miatt repült Lyonból.

A kisebbik fővárosi csapat az elődöntőben hazai pályán lépett pályára a Sochaux ellen, ami látványosan felpörgette a brigádot, mert 13 perc alatt gólt lőtt és két tizenegyest is kiharcolt.

A dolog szépséghibája azonban, hogy egyik büntetőt sem értékesítette.

Az elsőre még 0-0-nál került sor, amikor Christophe Diedhiou kezezése miatt léphetett a labda mögé Moustapha Name, aki azonban a jobb kapufa mellé lőtt.

Tíz perccel később már vezettek a hazaiak, amikor Ismael Aaneba buktatta a tizenhatoson belül Miguel Alfarelát. A sértett maga végezte el a tizenegyest, de pontosan ugyanoda lőtt, mint a csapattársa: a jobb kapufa mellé.

A java csak ezután jött, mert Name a félpályán egy meggondolatlan mozdulattal felrúgta a vendégek csapatkapitányát, amiért megkapta második sárga lapját is. Pár percre rá jött is az egyenlítés.

A második félidőben sokáig így sem jött össze a mindent eldöntő gól, de megérte rá várni, a csereként beálló Teixeira Maxime csodálatosan lőtte ki 18-20 méterről a bal fölső sarkot.

Az osztályozó döntőjébe így a Sochaux jutott be és az Auxerre-rel meccselhet annak reményében, hogy ezzel kivívja a Metz elleni találkozóra a jogot. A másodosztályt egyébként a Toulouse nyerte az Ajaccio előtt, így ez a két csapat biztosan feljutott.

Olvasói sztorik