Nemzetközi foci

Előkerült a paprikaspray is, több embert letartóztattak Stuttgartban

Többen megsérültek, több embert pedig letartóztattak a szombati Stuttgart-Köln német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt és után. A Bundesliga utolsó fordulójában a házigazda 2-1-re legyőzte a kölnieket, ezzel osztályozó nélkül bennmaradt.

Kapcsolódó
Lewandowski: Valószínűleg ez volt az utolsó meccsem a Bayernben
Jelezte a klubnak, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, és abban bízik, sikerül olyan megoldást találni, amely mindkét fél számára jó.

A szurkolók örömükben a pályára özönlöttek a lefújás után, de nem lett felhőtlen az öröm.

Egy 48 éves férfi állítólag addig ütött egy ismeretlen másik férfit, hogy utóbbi eszméletlenül maradt a földön

jelentette vasárnap a rendőrség. A gyanúsítottat elfogták, a sérültet kórházba szállították.

A helyi rendőrség beszámolója szerint egy férfit azért vettek őrizetbe, mert palackokkal és pirotechnikai eszközökkel dobálta meg a rendőröket a meccs kezdése előtt.

Álarcos stuttgartiak megtámadták a Köln szurkolóit a Mercedesstrassén is, ahol a rendőröknek paprikaspray segítségével sikerült rendet tenniük.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.