Loic VENANCE / AFP
Nemzetközi foci sport

Meggyalázták a szurkolók a tragikusan meghalt csatár emlékét

A francia élvonalban szereplő Nantes és a Nice egyaránt elítélte a nizzai szurkolók viselkedését, akik a szerdai, Saint-Étienne ellen 4-2-re megnyert bajnokin a 2019-ben halálos repülőgép-balesetben meghalt Emiliano Salát gyalázták.

Kapcsolódó
„Még a 19. században élünk?” – a katari vb-szállodák fele nem elfogadó a melegekkel
Érdekes felmérést készített három tévéállomás, amelyek felvették a kapcsolatot a világbajnokságra kijelölt katari hotelekkel.

„Amikor a mérkőzés végén visszamentünk az öltözőbe, nem volt semmi öröm, annyira megbotránkoztunk a hallottakon. A játékosaim és a szakmai stáb nevében szeretnék bocsánatot kérni Emiliano Sala családjától és a Nantes-tól” – nyilatkozta Christophe Galtier, a Nice edzője.

Gyakran mondják, hogy a lelátók a társadalmat tükrözik. Ha ilyen a mi társadalmunk, akkor nagy szarban vagyunk

tette hozzá.

A Nantes közleményben ítélte el a történteket, és megköszönte a nizzaiak támogatását.

„Az emberi butaság határtalan. Botrány, ezeknek az embereknek semmi keresnivalójuk a stadionban. Ki kellene őket tiltani” – bosszankodott a Nantes szakvezetője, Antoine Kombouare.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!