Alessandro Sabattini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Egy félideig izgulhattak csak a Milan-szurkolók, újra első helyen a csapat

Az AC Milan vasárnap este 3-1-re nyert a Veronában, ezzel visszavette az első helyet a Serie A-ban.

Kapcsolódó
Lehet, hogy végül tényleg nagy játékos lesz Ibrahimovic ifjú padavanjából?
Mentora azt mondta róla, nagyobb potenciál van benne, mint ami Cristiano Ronaldóban vagy Figóban volt. Egyesek a stílusa miatt Henryhoz hasonlították, de azt is hozzátették, alázatosabbnak kell lennie, és elhinnie, hogy milyen tudás birtokában van. A 22 éves Rafael Leao idén megmutatta a Milanban, miért is voltak elájulva tőle.

Sandro Tonali lesgóljával indult a meccs, de érvényes gólt a hazaiak szereztek a 38. percben. Csakhogy még a félidő vége előtt Leao nagy cselsorozata után már érvényes gólt szerzett Tonali.

Térfélcsere után pár perccel ugyanez a forgatókönyv valósult meg, egy kontra végén Leao rohant végig a pálya bal oldalán, majd tökéletesen hozta helyzetbe Tonalit.

A végeredményt Alessandro Florenzi állította be a 87. percben, így az AC Milan két ponttal vezet ismét az Inter előtt az élen. Az olasz bajnokságból még két forduló van hátra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!