Gabriele Masotti / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Nagy Ádámék még versenyben vannak a feljutásért

A Nagy Ádámot végig kezdőcsapatában tudó Pisa 2-1-re legyőzte pénteken a Frosinonét, amivel bronzérmet szerzett a Serie B-ben.

Ezzel az eredménnyel Nagy klubja kihagyhatja a feljutásért vívott rájátszás első fordulóját a Monzával együtt. Az Ascoli-Benevento negyeddöntő győztese játszik majd a Pisával, míg a Brescia-Perugia párharc győztese a Monzával csap össze. Így alakul aztán ki a playoff döntője, amelyen az élvonalbeli szereplés a tét.

Az első két helyen a Lecce és a Cremonese zárt, így ők már biztosan a Serie A-ban szerepelnek a következő idényben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!