Ronny Hartmann / AFP
Nemzetközi foci sport

Klubrekordot jelentő igazolással robbantana a Dortmund

A német Sport1 információja szerint lezárultak a Dortmund és a Salzburg közötti tárgyalások, amelynek értelmében az osztrák bajnok német válogatott csatára, Karim Adeyemi a nyártól a német sztárcsapatban folytatja.

Kapcsolódó
Rossi védelmébe vette Szoboszlait: El kell fogadni, hogy ő is hibázhat
A magyar válogatott szövetségi kapitánya meglátta a pozitívumot abban, hogy Anglia ellen zárt kapuk mögött játszik majd a csapat.

A 20 éves játékos a hírek szerint 38 millió euróért vált klubot, de ez a díj a bónuszokkal együtt akár 41 millióra is felmehet. Ennyit az osztrák bajnokságban még egy játékosért sem fizettek, de a Dortmundban is csúcstartó lehet, ott a rekordot Ousmane Dembélé tartja 35 millió euróval, még 2016-17-ből.

Adeyemi – aki öt évre szóló szerződést kap – ebben a szezonban 25 bajnoki meccsen 16 gólt szerzett a Salzburg színeiben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!