Adria Puig/Anadolu Agency via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Máris van következménye a Barcelona Európa Liga-kiesésének

Az FC Barcelona csütörtökön 3-2-re kikapott hazai pályán az Eintracht Frankfurt ellen, ezzel kiesett az Európa Liga negyeddöntőjében.

Kapcsolódó
Bombameglepetés az EL-ben: a Frankfurt három gólt lőtt Barcelonában
Az egész meccsen csak rohant az eredmény után a Barca.

Lefújás után Xavi Hernández vezetőedző szóvá tette, hogy több mint harmincezer német szurkoló látogatott ki a meccsre, ami így inkább döntőhöz méltó hangulatban telt, nem érezte a hazai pálya előnyét. Joan Laporta, a katalán klub elnöke azt mondta, a hazai nemzetközi kupameccsekre szóló belépők a jövőben nem lesznek továbbadhatók.

A 34 440 felkínált belépőt olyan csatornákon lehetett megvásárolni, amelyek Németországban elérhetetlenek voltak. Mi nem adtunk el jegyeket német szurkolóknak. Egyértelmű, hogy akik ezeket a jegyeket megvették, továbbadták a német drukkereknek

közölte Laporta, aki azt ígérte, a jövőben nem tudják majd továbbadni a jegyeket a nemzetközi meccseken.

A Barca közleménye szerint a megjelentek közül 37 746-an bérlettel rendelkeztek, ötezren a vendégszektorban foglaltak helyet, 34 440-en más forrásból jutottak belépőhöz, néhány ezren pedig az európai szövetség meghívására ültek a lelátón.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!