Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci bajnokok ligája

Nem ússza meg a botrányos meccset az Atlético, eljárás indulhat a madridiak ellen

Előbb a pályán akaszkodtak össze egymással az Atlético Madrid és a Manchester City játékosai a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján (az angolok jutottak tovább) majd a lefújás az öltözőfolyosón is folytatódott a csetepaté,

amiért fegyelmi eljárás indulhat a spanyol klub ellen, írja az MTI.

Kapcsolódó
Simeone finoman beszólt Guardiolának, az utóbbi válasza sem maradt el
A Manchester City menedzsere szerint annyira beszorította őket az ellenfél, hogy még focizni is elfelejtettek.

Először a rendes játékidő utolsó percében szabadultak el az indulatok, amikor a csapatok szinte minden tagja részt vett a lökdösődésben, de volt hajtépés és fejelés is – utóbbi kettőt ráadásul ugyanaz a játékos, Stefan Savic követte el. A bíró végül a hazaiaktól Felipét kiállította, illetve további két sárga lapot osztott ki.

A hosszabbítás 12 perce leginkább a durva belépőkről és összeakaszkodásokról szólt, nem a folyamatos játékról. A meccs lefújása után sem nyugodtak le a kedélyek, az öltözőfolyosón szét kellett választani a vitatkozó feleket, amiben a rendőrség is segédkezett. A tévékamerák felvételei szerint a spanyolok pályára sem lépett védője, Sime Vrsaljko valamivel megdobta a Manchester City játékosait.

Josep Guardiola, a vendégek spanyol mestere szerint mindenki láthatta, mi történt, ezért arról nem kívánt beszélni a meccset követő sajtótájékoztatón.

A szerdai összecsapás 0-0-s végeredménye a Manchester City továbbjutását eredményezte, mivel egy hete az angolok hazai pályán 1-0-ra győztek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!