Nemzetközi foci

Ronaldo dühében összetörte egy szurkoló telefonját

Anthony Devlin / AFP
Anthony Devlin / AFP

Nagyon fontos három pontot szerzett a kiesés ellen menekülő Everton, amely Anthony Gordon megpattanó lövésével verte a Manchester Unitedet.

Kapcsolódó
Liverpoolban kapott újabb pofont a Manchester United
A kiesés ellen küzdő Everton 1-0-ra nyert.

A pontok a MU-nak is nagyon kellettek volna, mivel a csapat így maradt a hetedik helyen, és hat ponttal van lemaradva a BL-indulást negyedik pozíciótól, amelyet jelenleg a Tottenham foglal el.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldo nehezen viselte a vereséget, és a közösségi médiában egy olyan felvétel terjedt el a meccs után, amin az látszik, hogy a portugál klasszis kiüti az őt videózó drukker kezéből a telefont, ami a földön landol.

„Sosem könnyű kezelni az érzelmeket, pláne olyan nehéz pillanatban, mint amilyen a szombati volt. Ennek ellenére mindig tiszteletteljesnek, valamint türelmesnek kell lennünk, hogy példát mutassunk azoknak a fiataloknak, akik imádják ezt a gyönyörű játékot. Szeretnék bocsántot kérni a kirohanás miatt, és ha lehetséges, meghívni a szurkolót az Old Traffordba egy meccsre” – írta később Ronaldo az Instagram-oldalán.

A MU részéről jelezték, kivizsgálják az esetet. Ronaldo frusztráltságát a vereség mellett az is okozhatta, hogy kapott néhány komolyabb rúgást, és elég rondán nézett ki a sípcsontja a lefújás után.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik